Villa Strömsfors
Hyr & boka

Vill du vara värd eller gäst?

Välkommen till något av våra evenemang. Vi bjuder in till härliga tillställningar som exempelvis hotellkvällar med ljuva middagar, tematiska vinprovningar, träningshelger och konserter. Du är också välkommen att hyra hela villan för din egen tillställning. Vi hyr ut såväl till företag som till privatpersoner.

Evenemang

Evenemang i villan

Varmt välkommen till något av våra härliga evenemang. Här hittar du allt från hotellkvällar, träningshelger, musikaliska upplevelser till adventsmiddagar (när det är den tiden på året förstås) och gästspel av alla de slag.

13 oktober 15:0014 oktober 11:00

13/10 Hummer och champagne

En hel kväll tillägnad hummer och champagne! Kan det bli härligare än så? Mathias, vår kock, komponerar denna kväll en 4-rätters middag. Denna kväll kommer du få avnjuta en hel […]

Läs mer & boka

Konferens

Konferens i villan

Att konferera i Villa Strömsfors är något utöver det vanliga. Perfekt för ditt styrelsemöte, ledningsgruppens internat eller arbetslagets kick off. Här är ni tillsammans på en plats som uppmuntrar till samtal i avspänd atmosfär, långt från stadsliv och distraktioner. Vi erbjuder en familjär och finstämd miljö där ni kan fokusera på det ni behöver.

Privata tillställningar

Fyller du jämt eller ojämt?

Det finns mycket som är värt att fira. Vi hjälper gärna till att forma din tillställning så att den blir som du tänkt dig. Tema, menyer, känsla, musik, tider och dukning planerar vi tillsammans.

Hyr villan

Ditt eget arrangemang

Du är välkommen att hyra villan och du väljer själv om du vill göra det med eller utan personal på plats. Hos oss är de flesta typer av tillställningar möjliga att arrangera. Vi erbjuder allt från personliga minnesstunder till storslagna fester och veckouthyrningar.

Bröllop

Fira festernas fest hos oss

Du har alldeles säkert en bild över hur er dag ska firas. Vi hjälper gärna till att göra ert bröllop till något alldeles extra. Vi har möjlighet att ta emot upp till 50 sittande gäster. Många brudpar väljer att ha sin vigsel i vår trädgård. Andra startar med vigsel i kyrkan och tar emot gästerna med bubbel, snittar och musik ute som en start på festen.

Alla bröllop hos oss arrangeras tillsammans vår bröllopskoordinator.