Bröllopsfest villa strömsfors
Hyr & boka / Bröllop

Vi älskar bröllop!

Bröllop är väl ändå festernas fest! Ni har alldeles säkert en bild över hur er dag ska firas. Vi hjälper gärna till att göra dagen till något alldeles extra. Vi har möjlighet att ta emot upp till 50 sittande gäster.

Vi ser en trend i att bröllop blir allt mer personliga. Allt från bjudlistor till menyer, bordsplacering och klädkoder styrs av vad brudparet själva önskar. Det tycker vi är en fantastisk utveckling. Hos oss är ni med och styr er dag. Ni har dessutom hela trädgården till ert förfogande och scenen för fotograferingarna kan varieras i det oändliga. Många väljer att komma till oss redan dagen innan vigseln. Då finns tid att njuta av förväntningarna som ligger i luften och det är lättare för brudparet att slappna av en aning.

Bröllopsbild på Brud i trappa villa strömsforsBröllopsbild på Brud i trappa villa strömsfors

Bröllop i villan

Upp till 19 personer, 42 000 kr/dygn

Villan med boende, inkl. frukost.

Upp till 25 personer, 46 000 kr/dygn

Villan med boende, inkl. frukost.

Det tillkommer ett kuvertpris baserat på era önskemål, från 1600:- per kuvert.

Större bröllop?

Inne i huset ryms upp till 50 sittande middagsgäster och delar av tillställningen kan arrangeras i trädgården.

Bröllopskordinator JosefinBröllopskordinator Josefin
Bröllopskoordinator

Josefin hjälper er

När vi kommit så långt att ni har preliminärbokat en dag för ert bröllop ses vi för ett första gemensamt möte på plats i huset. Ni träffar Josefin som har gedigen erfarenhet från väldigt många bröllop. Hon är lyhörd för våra gästers önskemål samtidigt som hon är en realist. När något är svårt, dyrt eller komplicerat att lösa ger hon förslag på alternativa lösningar. Ni träffar Josefin vid bokningen och avgör sedan hur mycket hjälp ni önskar av henne.

Kontakta oss

Ring oss
+4610-1618989

Maila oss
info@villastromsfors.se

Skicka förfrågan om bröllop

Hör av er med er förfrågan

Vi har inga färdiga formulär för bokningar av det här slaget. Ring eller skriv till oss och berätta hur era tankar går, så återkommer vi med en offert som är skräddarsydd efter era önskemål.

Bröllopsbild med bröllopspar Villa StrömsforsBröllopsbild med bröllopspar Villa Strömsfors
bröllopstips 1

Våren & hösten

Bröllop en annan tid än juni och augusti kan vara fantastiskt. Hösten är ofta förtrollande vacker hos oss. Strax innan löven faller är trädgården en explosion av färg. Visst är det en vacker kuliss till livets fest? En annan fin tid för bröllop och fest är påsken. De flesta har extra dagar ledigt – ljuset börjar återvända och alla skulle älska en hejdundrande kärleksfest!

Bröllopstips 2

En glimrande start

Om ni har möjlighet rekommenderar vi att ni kommer till oss redan dagen innan er stora dag. Då kan ni bjuda in era närmaste och ha en avslappnad eftermiddag och kväll innan den stora dagen. Bjud sedan in eventuell frisör och andra som hjälper er komma i ordning till villan. Lugna och aningen mer avslappnade kan ni sedan njuta lite extra av ert fantastiska bröllop.