Bröllopsfest villa strömsfors
Frågor om bokning?
Hyr & boka / Bröllop

Vi älskar bröllop!

Bröllop är väl ändå festernas fest! Ni har alldeles säkert en bild över hur er dag ska firas. Vi hjälper gärna till att göra dagen till något alldeles extra. Här i Villan har vi möjlighet att erbjuda bröllop för upp till 50 gäster.

Vi ser en trend i att bröllop blir allt mer personliga. Allt från bjudlistor till menyer, bordsplacering och klädkoder styrs av vad brudparet själva önskar. Det tycker vi är en fantastisk utveckling. Hos oss är ni med och styr er dag. Ni har dessutom hela trädgården till ert förfogande och scenen för fotograferingarna kan varieras i det oändliga. Till oss kommer ni redan dagen innan bröllopet. Då finns tid att njuta av förväntningarna som ligger i luften och det är lättare för brudparet att slappna av en aning.

Bröllopsbild på Brud i trappa villa strömsforsBröllopsbild på Brud i trappa villa strömsfors

Bröllop hos oss

Få fester är så laddade med förväntningar som ett bröllop. Kanske har ni planerat i flera år. Vi är tacksamma och väldigt glada att ni har hittat Villa Strömsfors som ett alternativ för er fest.

Två dagar

Hos oss firas bröllop en hel helg. Ni landar hos oss redan ett dygn innan själva bröllopet, det är obligatoriskt. På så vis får ni en ljuvligare helg med mer tid att njuta och en lugnare start på festernas fest.

Personligt

Den bröllopstrend som vi älskar mest är den att våra brudpar önskar en fest som är i deras egen stil. Vi bejakar blandningen av barfotabröllop, glammiga fester, bullriga tal, små stråkorkestrar, temamiddagar, DJs och nattbad i poolen.

När

Många är ute i god tid för att kunna gifta sig ett speciellt datum. Det går också att vända på det och göra ett datum speciellt från och med ert bröllop. Det är för få bröllop när löven färgas röda och höststormarna lurar bakom knuten tycker vi. Bröllopsfester blir fantastiska oavsett datum och veckodag.

Bröllopshelgen

Villan fredag – söndag

Villan med boende fredag till söndag inkl. frukost på söndagen. Första dygnet max 10 gäster, utan mat och personal. Andra dygnet max 25 övernattande gäster inkl. frukost söndag. 65 000:-

Bröllopsfesten

lördag

Inne i huset ryms max 50 middagsgäster och delar av tillställningen kan arrangeras i trädgården.

Vårt kuvertpris baseras på era önskemål med ett frånpris om 1650:- per kuvert, max 50 gäster.

Bröllopskoordinator

Jennifer hjälper er

När vi kommit så långt att ni har preliminärbokat en dag för ert bröllop ses vi för ett första gemensamt möte på plats i Villan. Ni träffar Jennifer som har gedigen erfarenhet från väldigt många bröllop. Hon är lyhörd för våra gästers önskemål samtidigt som hon är en realist. När något är svårt, dyrt eller komplicerat att lösa ger hon förslag på alternativa lösningar. Ni träffar Jennifer vid bokningen och avgör sedan hur mycket hjälp ni önskar av henne.

Kontakta oss

Ring oss
+4610-1618989

Maila oss

Skicka förfrågan om bröllop

Hör av er med er förfrågan

Vi har inga färdiga formulär för bokningar av det här slaget. Ring eller skriv till oss och berätta hur era tankar går, så återkommer vi med en offert som är skräddarsydd efter era önskemål.

Bröllopsbild med bröllopspar Villa StrömsforsBröllopsbild med bröllopspar Villa Strömsfors
bröllopstips 1

Våren & hösten

Bröllop en annan tid än juni och augusti kan vara fantastiskt. Hösten är ofta förtrollande vacker hos oss. Strax innan löven faller är trädgården en explosion av färg. Visst är det en vacker kuliss till livets fest? En annan fin tid för bröllop och fest är påsken. De flesta har extra dagar ledigt – ljuset börjar återvända och alla skulle älska en hejdundrande kärleksfest!

Bröllopstips 2

En glimrande start

När ni bokar bröllop hos oss har ni tillgång till Villan redan dagen innan er stora dag. Då kan ni bjuda in era närmaste och ha en avslappnad eftermiddag och kväll innan bröllopet. Bjud sedan in eventuell frisör och andra för att hjälpa er komma i ordning. Lugna och aningen mer avslappnade kan ni sedan njuta lite extra av ert fantastiska bröllop.

Kontakta oss

Jag är intresserad av att fira bröllop i Villa Strömsfors