Dukat bord i festlokal Villa Strömsfors
Hyr & boka / Privata tillställningar

En tillställning i din smak!

Visst vore det drömmigt att umgås tillsammans med ditt kompisgäng ett dygn, bara för er själva?

Det finns så många tillfällen när Villan är den perfekta scenen och mötesplatsen. Det kan röra sig om en födelsedagsfest, en långhelg med nära och kära, en minnesstund, en matlagningskurs eller en kick off av något slag.

Vi erbjuder övernattningsmöjligheter för upp till 25 personer, varav 19 personer inne i villan och 6 ytterligare i vår ljuvliga lilla mjölnarstuga. Ni väljer själva om ni önskar helpension eller om ni hellre rår om er själva. Föredrar man att rå sig själv har man möjlighet att vara upp till 18 personer.

Under sommarmånaderna är poolen självklart till ert förfogande. I huset finns en härlig bastu och fina sällskapsutrymmen. I trädgården finns fina strövstigar, en näckrosdamm, sittplatser och en boulebana. När ni ändå är på plats, varför inte stanna hos oss flera dagar i sträck?

Ett extra tips om du behöver en liten egen vrå ett par dagar:

Är det bara du och upp till fem vänner/familj är ni välkomna att hyra Mjölnarens nya stuga utan tillgång till det stora huset. Där kan man rå sig själv och njuta av omgivningarna. (Stugan hyrs endast ut med lite kortare varsel).

live uppträdande Villa Strömsforslive uppträdande Villa Strömsfors
Fest på Villa StrömsforsFest på Villa Strömsfors
Boka din privata tillställning

Hör av dig med din förfrågan

Vi har inga färdiga formulär för bokningar av det här slaget. Ring eller skriv till oss och berätta hur dina tankar går, så återkommer vi med en offert som är skräddarsydd efter dina önskemål.

Kontakta oss

Ring oss
+4610-1618989

Maila oss
info@villastromsfors.se