Laddar Evenemang
Blommig dukning Villa Strömsfors

Sommarhotellet Nu är tiden att njuta av Sverige! (13/7)

En sommarnatt i Sveriges vackraste Villa.

Ankomst vid kl 15 och så håller vi tummarna för strålande solsken och att vistelsen kan starta med ett härligt dopp i poolen, lemonad och något riktigt gott att snacksa på.

Vid 19-tiden serverar vi middag och då finns det även möjlighet att ansluta till endast middagen. Är det fortfarande varmt får man mer än gärna sitta ute, annars serveras middagen inne i matsalarna tillsammans med övriga gäster för kvällen. Vi tänker oss somriga smaker som njuts både av ögon, gom och själ.

Ni övernattar i ett av våra unikt inredda sovrum med avslappnande färgsättning, fluffiga täcken och drömlika toner. Morgonen efter bjuds ni på en härlig frukost. Den serveras där du helst vill sitta, vid poolen, på verandan eller kanske en av matsalarna? Du bestämmer.

Detta blir en sommarkväll för alla sinnen!
2500:- per person för del i dubbelrum
750:- per person för endast middag

Vid bokning av två nätter efter varandra blir totalpriset 4 000:- per person för del i dubbelrum. Då har du möjlighet att njuta en hel dag av villan och omgivningarna runtomkring. Kontakta oss på info@villastromsfors.se för bokning av flera dagar i följd.

Betalning sker i samband med bokning och skickad bekräftelse.
Vistelsen/middagen är avbokningsbar fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning 2 dagar innan debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.