Loading Events

Julbord för företag Gamla tiders julglädje

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt traditionella julbord, där varje rätt är tillagad med omsorg och kärlek enligt gamla familjerecept. Du kommer att få avnjuta mat som berättar historier från förr, och vår önskan är att varje tugga ska väcka minnen från barndomens jular.

I år har vi uppdelat julbordet i fyra serveringar. Den första kalla serveringen finns på en liten buffé, den andra kalla serveringen serveras vid bordet, och den varma rätten tillagas medan du smyger in i köket till vår kock Mathias. Självklart har vi inte glömt de efterlängtade sötsakerna. Vårt gottebord bjuder på allt från ostar till mintkyssar och pepparkakor. I år har vi skapat ett klassiskt julbord med extra glans.

Förutom våra julbordsarrangemang, som du kan boka här på vår hemsida, finns flera tillgängliga datum då du har möjlighet att njuta av Villan helt exklusivt.

Pris för att hyra Villan själva för julbord om man är färre än 50 personer:
Villahyra 15 000:- (kl 18:00 - kl 00:00)
Julbord 795:- per person
Priserna är ex moms och dryck tillkommer
Är ni fler än 50 personer? Kontakta oss för offert!

Förutom vår julbord erbjuder vi gärna övernattning också för max 25 personer i våra 11 sovrum. Kontakta oss för pris.

Förslag på tillgängliga datum i november: 27, 28
Förslag på tillgängliga datum i december: 4, 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20

Vill du komma som privatperson går det självklart också att boka hela Villan exklusivt. Annars kommer då på någon av våra julbordsarrangemang. Dessa kan du boka här på vår hemsida.

Förfrågan