Loading Events

Eric Gadd i Villan

Tisdagen den 20 juli har vi nöjet att presentera Eric Gadd hos oss i Villan.

Vi tror på strålande solsken och en kvällsspelning på den stora gräsmattan nedanför Villan. Man tar med sig det man vill sitta på och spelningen är utomhus oavsett väder så vid regn, vilket vi såklart inte tror på, tar man med fördel på sig sin sydväst :)

Det finns tre typer av biljetter;

  • 2-rätters middag, konsert, övernattning i ett av våra 11 unikt inredda sovrum samt frukost - 2700:- per person
  • 2-rätters middag samt konsert - 990:- per person
  • Endast konsert - 495:- per person

För er som sover över är ni välkomna till Villan redan kl 16. Då hinner ni njuta en stund vid poolen och kanske en drink i vår pergola. Middagen serveras kl 18:00 och spelningen är sedan i trädgården kl 20:00. Morgonen efter serveras en härlig frukost mellan kl 8-10 och du får chansen att plocka precis vad du önskar från vår lilla buffé på den gamla järnspisen nere i köket. Utcheckning på onsdagen är  kl 11:00 men helt säkert hinner du med ett morgondopp om du önskar :)

För dig som kommer på middagen är du välkommen till Villan från kl 17:30. Middagen serveras sedan i våra matsalar kl 18:00 och därefter flyttar vi oss ut i trädgården för spelningen.

För dig som endast kommer till spelningen är du välkommen som tidigast kl 19:00. Då finns tid för en drink i pergolan och kanske vill du njuta av omgivningen runt Villan innan spelningen.

Våffleriet foodtruck kommer finnas i vår trädgård. Där finns båda matiga våfflor och dessertvåfflor att köpa om man önskar få något smarrigt i magen. I pergolan säljs dryck i flera olika former.

Det är inte tillåtet att förtära medhavd mat och dryck.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.