Loading Events

Årets sista sommarhotell med skaldjur & champagne

En sommarnatt i Sveriges vackraste Villa med skaldjur att njuta av - låter inte det som en alldeles perfekt kväll?

Ankomst vid kl 15 och så håller vi tummarna för strålande solsken så att vistelsen kan starta med ett härligt dopp i poolen, lemonad och kanske något riktigt gott att snacksa på.

Vid 19-tiden serverar vi middag och då finns möjlighet för gäster som inte önskar bo över att ansluta endast till middagen. Vår skaldjursmiddag serveras sedan inne i matsalarna tillsammans med övriga gäster för kvällen. Vi tänker oss löjrom ostron, räkor och nykokta havskräftor. Visst låter det som en perfekt avslutning på en kväll hos oss?! Och såklart bubbel till det både med eller utan alkohol! Ja, kan det bli bättre än så här?!

Ni övernattar i ett av våra unikt inredda sovrum med avslappnande färgsättning, fluffiga täcken och drömlika toner. Morgonen efter bjuds ni på en härlig frukost. Den serveras där du helst vill sitta, vid poolen, på verandan eller kanske en av matsalarna? Du bestämmer.

Detta blir en sommarkväll för alla sinnen!
2500:- per person för del i dubbelrum
750:- per person för endast middag

Betalning sker direkt i samband med bokningen.
Vistelsen/middagen är avbokningsbar fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 2 dagar innan ankomst innan debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.