Laddar Evenemang
Provat tillställning Villa Strömsfors

6/5 Ostron, champagne, matlagning och prat

Första helgen i maj är det premiär för vår aktiva matlagning. I köket står Mathias Brandt som vanligt men denna kväll är gästerna med och lagar maten.

Vi startar med ostronöppning och champagne. Därefter delar vi in oss i tre grupper och vi lagar sedan maten tillsammans. Naturligtvis serveras ett glas vin och lite snacks in emellan för den som önskar ;) Denna kväll blir exklusiv för de övernattande gästerna och vi blir max 22 personer.

Incheckning kl 15:00
Fika kl 15:30-17:00
Välkomna till köket för ostronöppning och champagne kl 17:00
Aktiv matlagning kl 17:30-19:30
Middag i matsalen kl 20:00
Övernattning i något av våra 11 unikt inredda sovrum, 2 av den ligger i Mjölnarens hus alldeles intill köksingången
Frukostbuffé serveras kl 08:30-10:00
Utcheckning kl 11:00

Är ni fler eller färre än 2 personer per rum så tveka inte att höra av er så försöker vi löser ert boende.
Önskar ni ta med er hund? Kontakta oss.
Våra avbokningsregler finner ni här. 

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.