Första helgen i maj är det premiär för vår aktiva matlagning. I köket står Mathias Brandt som vanligt men denna kväll är gästerna med och lagar maten.
Vi startar med ostronöppning och champagne. Därefter delar vi in oss i tre grupper och vi lagar sedan maten tillsammans. Naturligtvis serveras ett glas vin och lite snacks in emellan för den som önskar ;) Denna kväll blir exklusiv för de övernattande gästerna och vi blir max 22 personer.
Incheckning kl 15:00
Fika kl 15:30-17:00
Välkomna till köket för ostronöppning och champagne kl 17:00
Aktiv matlagning kl 17:30-19:30
Middag i matsalen kl 20:00
Övernattning i något av våra 11 unikt inredda sovrum, 2 av den ligger i Mjölnarens hus alldeles intill köksingången
Frukostbuffé serveras kl 08:30-10:00
Utcheckning kl 11:00
Är ni fler eller färre än 2 personer per rum så tveka inte att höra av er så försöker vi löser ert boende.
Önskar ni ta med er hund? Kontakta oss.
Våra avbokningsregler finner ni här.