Loading Events
Gammal skrivmaskin i Coworking utrymme Villa Strömsfors

31/10 Coworking Monday

Den 31 oktober är du välkommen till oss för Coworking Monday.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00. Denna morgon gästas vi av Rebecca Ekström. En god vän till oss i Villan som vanligtvis tränar och inspirerar människor i Jönköpingstrakten där hon driver sin verksamhet som personlig tränare med träningsstudio och träningsresor.
"Att få förmedla sin stora passion i livet till andra är en oerhört härlig känsla. Att få njuta av sin kärlek till livet genom att ha en stark och rörlig kropp, massor av energi och ett huvud som lyssnar på sitt hjärta. Det är hälsa för mig", säger Rebecca.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Här får du energi på en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens. Bokar du minst tre tillfällen under hösten 2022 får du halva priset på din tredje gång. Ska du boka ditt tredje tillfälle mailar du oss för bokning.
Glöm inte att meddela allergier/specialkost till oss i din bokning. Vi har ett underbart läge mitt i skogen men har också därför svårt att lösa specialkost som vi inte känner till då vår närbutik inte ligger nästgårds ;)

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.