Loading Events
Detaljbild villa Strömsfors

26/9 Coworking Monday

Den 26 september är du välkommen till oss för Coworking Monday.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Här får du energi på en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Denna morgon gästas vi av Therese Zetterberg. Hon berättar om sin resa från att designa haut coteur till att idag äga och driva det numera välkända varumärket Lily and Rose. Denna morgon berättar hon om bakgrunden, nedgången, framgången, att förverkliga drömmen och hur de framtida drömmarna ser ut. 2017-2018 var Lily and Rose det mest sålda varumärket inom accessoarer på varuhus och boutiquer i Norden. Hur blev det så?

Detta bli det sista coworking tillfället för året då man kan ta sig ett lunchdopp eller en förmiddagstur i poolen.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens.
Glöm inte att meddela allergier/specialkost till oss i din bokning. Vi har ett underbart läge mitt i skogen men har också därför svårt att lösa specialkost som vi inte känner till då vår närbutik inte ligger nästgårds ;)
Bokar du minst tre tillfällen under hösten 2022 får du halva priset på din tredje gång. Ska du boka ditt tredje tillfälle mailar du oss för bokning.

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.