Laddar Evenemang

25/10 Coworking Monday

Den 25 oktober är du varmt välkommen på en Coworking Monday hos oss med temat "modig inifrån och ut".

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med lite frukost innan det är dags för frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00. Denna måndag är det Amanda Follin som frukostpratar hos oss. Hon berättar om mod och drar inspiration från äventyr och att våga gå sin egen väg i yrkeslivet. Visst låter det härligt!

Efter föreläsningen finns det möjlighet att sitta ner i någon av alla våra matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand med det som du vill få gjort under dagen. Vi tänker att det ibland är härligt att komma ut från sitt kontor eller kanske hemmakontor. Här får du ny energi från en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag.

Lunch serveras vid kl 12:00 och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Denna coworking-dag slutar sedan kl 16:00 men du är självklart med så länge du själv önskar under dagen.

Allt ovan för 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 5 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens ;) ).

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.