Loading Events

15/10 Ulf Wagner + Villa Strömfors = sant

Vi är oerhört stolta över att få välkomna Ulf Wagner till oss för att röra i grytorna och mingla med gästerna.
Lördagen den 15 oktober kommer denna flerfaldigt prisbelönta kock till oss! Ni må tro att detta blir en gastronomisk upplevelse.

År 1989 var Ulf Wagner den första kock i Göteborg att få en stjärna i Guide Michelin då han drev The Place. Sedan dess har han hunnit med både Sjömagasinet, Fiskekrogen och Basement för att bara nämna några restauranger. Nu är det dags för honom att inta Villa Strömfors!

Vill du sova kvar hos oss är du välkommen för incheckning från kl 15:00 som tidigast. Bastun lär vara uppvärmd och det finns fika, eller varför inte en fördrink, inne i baren. Vi 19 serveras kvällens middag och på natten sover du i ett av våra 11 unikt inredda sovrum. Inne i köket på söndagsmorgonen finns vår buffé. Du plockar vad du önskar och sätter dig där du trivs bäst för att avnjuta frukosten innan utcheckning vid kl 11.

Vill du ansluta till middagen är du välkommen från kl 18:00. Kanske önskar du en fördrink eller så är du bara sugen på att kika runt lite innan middagen börjar.

Alla våra gäster kommer att sitta tillsammans denna kväll och Ulf har lovat att det kommer serveras 4 rätter, gott bröd och kanske någon mellanrätt om andan faller på. I köket har han våra kockar Mathias och John till hjälp. Och beträffande viner så vet vi med säkerhet att Ulf kommer servera riktiga godbitar!

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.