Laddar Evenemang
Lisa Lemke & Prostens Pizza

12/11 LISA LEMKE, PROSTENS PIZZA & SKREA MATBRUK GÄSTSPELAR

Äntligen får vi välkomna dem tillbaka - Lisa Lemke och Marcus Nordgren från Prostens Pizza och Skrea Matbruk!

I 20 år har vi fått följa Lisa i tv, radio, tidningar och kokböcker, senast med det egna tv-programmet Timjan, Tupp och Tårta som spelades in hemma på Skrea backe. Där driver paret de populära krogarna Prostens Pizza och Skrea Matbruk som året om lockar gäster från hela landet.  Pizzerian hittar man i parets trädgård i den gamla prästgården på Skrea Backe. På gården intill hittar man systerkrogen Skrea Matbruk och deras destilleri, Skrea Backe Destilleri. Här finns allt från hemvevad pasta, här- och närproducerade smårätter, vinodling, destilleri. Ja, ni fattar - ett riktigt paradis för matälskare!

Menyn denna kväll blir såklart en hel uppsjö av serveringar med smårätter, pasta, pizza och givetvis en söt avslutning. Både sittande, stående och gående. Marcus kommer välja dryckeskombinationerna och i baren denna kväll har vi naturligtvis den prisade ginen från Skrea Backe Destilleri. En kväll för varje sinne när Lisa och Marcus får välja.

Välkomna från kl 16:00 om ni stannar över natten.
Kommer ni endast för middagen är ni välkomna från kl 18:00 för en fördrink om ni önskar.
Middagen börjar sedan från kl 19:00.
Frukost morgonen efter kl 8:00-10:00.
Utcheckning kl 11:00.

Avbokning är möjligt fram till 1 månad innan ankomst därefter till 25% av kostnaden. Avbokning med mindre än 2 dagar till ankomst debiteras med full kostnad.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.