VS_ext-66528_Webb.jpg
 

VÄLKOMMEN BORT

I mitten av Västra Götaland, nästan precis mellan Göteborg och Jönköping, och bara en timmas bilfärd från Landvetter flygplats ligger vackra Villa Strömsfors.
Här har vi skapat vår dröm – en varm, vacker upplevelse fylld med omtänksamhet.
Hos oss bokar du en hel Villa för din speciella tillställning - konferens, bröllop, middagsbjudning, minnesstund eller en helg med kompisgänget. I Villan är nästan allt möjligt! 
Vissa helger öppnar vi även Villan så att man kan boka endast ett rum. Dessa tillfällen hittar du under "kommande event".  Hör gärna av dig till oss om du har någon fundering.

Avslappnad lyx och gott värdskap är honnörsord hos oss. Det hoppas vi verkligen att du känner av när du är gäst hos oss. Varmt välkommen!

 
VS-56229_Webb.jpg

Upplev förvandlingen 

Konferenser 

Hos oss i Villan finns det möjlighet att arrangera konferenser för upp till 30 personer och middagsbjudningar med upp till 80 gäster. Proffsigt men avslappnat och i avskildhet hyr ni hela Villan för ert speciella arrangemang. Vi öppnar upp salar och salonger med en miljö där tapeter och inredning får oss att drömma tillbaka till sekelskiftet.

Vid en konferens har ni Villan helt för er själva. I Villan ryms bastu, relax, uppvärmd pool om sommarhalvåret, croquetteplan, boulebana och promenadstråk. 

 
VS-56491_Webb.jpg
 

Event

Våra event är lite som en egoistiskt vald godispåse. Vi arrangerar bara event som vi själva skulle vilja vara gäster på! Så det blir vinprovningar (av alla de slag) , härliga träningshelger, mysiga pyssel- och kreativitetsboostande event, mysiga middagar med en skön avslappnad inramning och nu också musikevent. Vi längtar efter att ordna utställningar och vi vet helt säkert att en skrivar-kurs eller målarhelg skulle bli en sagolik upplevelse i villan. Håll utkik - snart är vi förhoppningsvis där!

Villan bjuder in till festliga möjligheter och vi lyssnar gärna på era drömmar. Vi vill att ni som gästar oss ska få en varm upplevelse och kunna njuta av lugnet hos oss i Villan. 

HOTELLKVÄLL

Vi har nästan alltid slutna sällskap i Villan men många förfrågningar har gjort att vi, några utvalda kvällar varje år, öppnar som ett hotell. Kom och njut med oss då! 
Tantfika, visning och rundtur i Villan, 3-rätters middag, en natt i ett av våra sovrum samt vår frukost som vi vanligtvis serverar i köket. Mellan maj-september finns vår uppvärmda pool tillgänglig och naturligtvis får du ta del av allt i Villan så som boulebana, croquetteplan, bastu, relax, promenadstråk och vackra salonger.

 
VS-56279_Webb.jpg
 

HYR HELA VILLAN MED NÄRA OCH KÄRA

I vår Villa njuter man som allra bäst när man har Villan för sig själv. Vi erbjuder övernattningsmöjligheter för upp till 19 personer och det finns möjlighet att hyra hela Villan under ett dygn med helpension. Önskar man ombesörja med mat och servering på egen hand är det också möjligt. Eller varför inte stanna hos oss en hel vecka!?

MIDDAGSBJUDNINGAR

Middagsbjudningar och kvällsevent i Sveriges vackraste Villa är något utöver det vanliga. Ni har möjlighet att få hela Villan för er själva med middag och personal, vi längtar efter att få skräddarsy ert event. 

BRÖLLOP OCH TILLSTÄLLNINGAR

Villan är som klippt och skuren för att fira stora viktiga händelser i livet, så som bröllop.

I Villan har vi 19 bäddar och en befintlig sittning om 46 gäster men med möjlighet för sittningar med upp till 80 gäster. Vi hjälper er att skräddarsy era drömmars kväll. Önskar ni ett större bröllop finns Bruket nedanför Villan att hyra. Där ryms sittningar med 150 gäster och den vildaste fantasin får sitt utrymme när den helt råa brukslokalen ska inredas. Alla våra bröllop arrangeras tillsammans vår bröllopskoordinator. Välkommen med din förfrågan.

Nyhetsbrev

Någon gång i kvartalet skriver vi ett brev från Villan. Anmäl här om du vill att vi skickar det till dig.