Konferera i Villan

Att konferera i Villa Strömsfors är något utöver det vanliga. Perfekt för ditt styrelsemöte, ledningsgrupp och arbetslag. Här är ni tillsammans på en plats som uppmuntrar till samtal och avspändhet, långt från stadslivet i vår avslappnade lyx. Bara 1 h från Jönköping, Göteborg, Varberg, Falkenberg och med det företagstäta Småland på andra sidan skogen. Eller knappt 1h från Stockholm, om du väljer att anlända med dina konferensgäster med helikopter.

Vid en konferens hos oss har ni alltid hela Villan för er själva. Vårt konferensrum rymmer 12 konferensgäster i styrelsesittning och där finns allt från wifi, whiteboard, blädderblock med pennor samt uppkoppling mot storbildsskärm. Har vi större sällskap sitter de med fördel i stora matsalen som rymmer sällskap upp till 35 personer. I den stora matsalen finns projektor samt flyttbar whiteboard och blädderblock.

I Villan har vi 9 sovrum (8 dubbelrum och 1 trippelrum), totalt 19 sängplatser. Salonger, 2 matsalar, en liten bar, vinkällare, bastu samt utomhuspool under sommarsäsongen.

_ML58764.jpg