Back to All Events

Skördemiddag - med övernattning, om du vill!


Skördemiddag på Mattias vis!

När höstmörkret börjar bli mer kompakt, och innan det blir riktigt kallt vill vi njuta allt vad vi orkar av det som har skördats på nära håll. Fredagen den 11 oktober är du välkommen på skördemiddag. Svamp, kål och viltkött känns så rätt såhär års! Kvällens kock, Mattias Brant, har redan börjat fundera på menyn!

Middagen startar vid 19.00, men den som vill är välkommen från 18.00, kanske vill man njuta av en drink i baren eller ett glas bubbel innan middagen?

Vill du bo över oss oss är du välkommen redan vid 16.00. Då bjuder vi på fika. Sedan hinner ni ta en bastu eller kanske bara sitta och ha det gott i varandras sällskap en stund innan middagen.

Pris för tre rätters middag; 750 kr per person. Få platser kvar!

Pris för middag med övernattning och frukost samt eftermiddagsfika när ni kommer: 2 500 kr per person (del i dubbelrum). Fullbokat

Klicka här för att skicka din förfrågan

Betalning sker med faktura i samband med bokning. Avbokning är möjlig fram till en månad innan ankomst, därefter till 25% av kostnaden. Avbokning med mindre än två dagar (48 H) till ankomst debiteras med full kostnad.

Earlier Event: September 21
Vinprovning och övernattning
Later Event: October 12
Whisky, middag och övernattning