Back to All Events

Lisa Lemke gästspelar


FULLBOKAT!

Jublande inbjuder vi till gästspel av fantastiska tv-kändis-kocken Lisa Lemke och hennes man Marcus Nordgren. Det kommer bli två magiska kvällar med plockmat, pizzaäventyr och möjlighet att ställa massor av frågor till Lisa och Marcus. Och vi garanterar två kvällar med massor av mat och energi som är värmer både för mage och själ.

Vi kommer ha 3 sittningar under kvällarna; 18:00, 18:30 och 19:00. Bara välj och vraka. 

Kvällen kostar 750:- per person. Vill du stanna över och njuta av sovmorgon och frukost i Villan vill vi gärna det! Paketet ligger i så fall på 2500:- per person. Incheckning sker kl 17:00, frukosten serveras först kl 9:30 och utcheckning sker kl 13:00. Vill man stanna helg helgen går det superbra. Priset ligger i så fall på 4000:- per person från fredag till söndag. På lördagen rekommenderar vi en utflykt till Limmared för lite shopping i Sveriges second-hand-mecka och en lunch i Glasets hus för att sedan komma tillbaka och värma upp sig i vår bastu innan lördagskvällen väntar men ytterligare en härlig middag!

Hoppas vi ses i Villan när Lisa och Markus livar upp vår helg!

Betalning sker per faktura i samband med bokning. Avbokning är möjligt fram till 1 månad innan ankomst därefter till 25% av kostnaden. Avbokning med mindre än 2 dagar till ankomst debiteras med full kostnad.

Klicka här för att skicka din förfrågan

Earlier Event: March 16
Hotellkväll
Later Event: April 12
Helg med inspiratören Anna Starrén