Back to All Events

Afternoon Tea - Fullbokat

Under 2 timmar, bjuder vi in till Afternoon Tea.

Mellan kl 14:30-16:30 dukar vi upp med kakor, scones och såklart kaffe och the! Självklart finns även bubblande champagne, både med och utan alkohol, för den som vill köpa till och göra besöket hos oss ännu lite lyxigare.

Det är fri placering i Villan och buffén kommer att dukas upp i köket och i spelrummet eller Moriska rummet som det också kallas. Förhoppningsvis är det strålande solsken och man får gärna ta med sitt the ut och sätta sig i pergolan. Max antal gäster är 80 personer så boka ditt Afternoon Tea redan nu.

Pris: 300:- per person (barn mellan 0-2 år följer med gratis)
Du kan avboka din plats fram till 2 veckor innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden.

Boka dina the-platser här. 

 

VS-56368.jpg
Earlier Event: August 24
Golfa, bada och njut - Fullbokat
Later Event: October 7
Afternoon Tea - Fullbokat