Back to All Events

Solala i bruket och middag i villan

Novemberkonsert med Solala!

Det här blir en fredagskväll att minnas. Vi tänker oss en kväll för alla sinnen. Vacker musik, en storslagen scen och sedan ljus och värme uppe i villan.

Vi har lånat våra goda grannars gamla bruk för själva konserten. Därinne är det magiskt vackert, men lite kallt. Vi värmer oss med varm choklad och tjocka tröjor för konsertlokalen är inte uppvärmd med mer än gasolvärmare.  Efter konserten finns det möjlighet att vara med på efterkalaset uppe i Villan. Där serveras middag och Solala har lovat oss ett par extra låtar lagom till desserten.

Det finns även möjlighet att bo över i villan. Då ingår såklart en härlig frukost och en skön lördagsförmiddag i villan (pris för boende och middag: 2300 kr per person - del i dubbelrum) . Rummen är fullbokade!

Om bandet: Solala är en vokal powertrio med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en hisnande varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument. De skapar magi på scener runt om i Sverige och drar fulla hus överallt. Publiken har -via deras sångvideos från köket -växt lavinartat under åren. Trion består av: Olle Bergel, Jens Lindvall och Anders Gabrielson.

Konserten börjar kl 18.00 och slutar ca 20.00 (inkl. paus).
Insläpp på Strömfors Bruk: 17.15
Biljettpris: 400kr + serviceavgift
Länk till biljettbokningen. Konserten är ett samarrangemang med Strenge & Wingren AB

Det finns möjlighet att köpa öl, vin och värmande drycker samt enklare mat nere i konsertlokalen innan vi startar samt i pausen.
Middagen efter konserten i Villa Strömsfors kostar 500 kr. Du bokar middagen direkt av oss, precis detsamma gäller boendet. Middag och boende är fullbokat.

solala rockbjörnen.jpg
Earlier Event: November 16
Julig workshop i Villan
Later Event: November 29
Julmiddag utan dess like