Back to All Events

Lazy Sunday


Visst känns helgerna aningen för korta ibland? Känner du så har vi ett litet förslag. Förläng en helg i oktober genom att tillbringa söndag - måndag hos oss i Villa Strömsfors.

Så här vill vi ha det på våra Lazy Sundays;

Checka in på eftermiddagen, ta en promenad, basta eller kanske läs en bok. Vi bjuder på eftermiddagsfika när det passar er. Vid 19-tiden serverar vi en skön tvårätters middag. Vill du tar du en drink i baren innan eller efter middagen. På måndag har vi frukosten klar redan vid 7-tiden om du har bråttom till jobbet. (Självklart har du möjlighet att sova lite längre om du vill ; )).

Ni övernattar i ett av våra unikt inredda sovrum med avslappnande färgsättning, fluffiga täcken och drömlika toner. Morgonen efter bjuds ni in i köket där frukosten serveras på den gamla järnspisen. 

Detta blir en sommarkväll för alla sinnen!
3700:- för två personer som delar dubbelrum. Ankomst vid kl 15, utcheckning senast 11.00
750:- per person för endast eftermiddagsfika och middag på söndagen.

Betalning sker i samband bokning och skickad bekräftelse.
Vistelsen/middagen är avbokningsbar fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 48 h innan ankomst debiteras fullt.

Boka din Lazy Sunday!

Betalning sker per faktura i samband med bokning. Avbokning är möjligt fram till 1 månad innan ankomst därefter till 25% av kostnaden. Avbokning med mindre än 2 dagar till ankomst debiteras med full kostnad.

Rum no 2, med utsikt mot sydväst - mot dammen, poolen och bruket. Foto: Kappelphoto.

Rum no 2, med utsikt mot sydväst - mot dammen, poolen och bruket. Foto: Kappelphoto.

Earlier Event: October 12
Whisky, middag och övernattning
Later Event: November 16
Julig workshop i Villan