Back to All Events

Julig workshop i Villan


Välkommen till en riktig världsmästarhelg i feel-good! Anna Starren håller workshop i villan ett par veckor innan advent. Anna är en av tjejerna som var med och inredde Villa Strömsfors. I grunden är hon florist, men nu är Anna en kreatör som är svår att sätta etikett på. Hon driver en egen verksamhet där hon bland annat jobbar med att skapa miljöer.

I villan blir det en workshop bland kanel, granris och kottar. Vi binder kransar och buketter. Anna säger att det blir en workshop för dig som älskar julen och vill få inspiration lagom till advent.

Inchekning: kl 14.30, lördagen den 16/11 efter det är det bara att följa med i flödet. Det blir goda samtal, workshops och härliga måltider tillsammans. Här finns möjlighet att skapa helt utan krav på speciella förkunskaper. Vi avslutarn efter lunch på söndagen, runt 14-15 tiden. Då tar du med dig materialet du har skapat hem.

Pris 3 900 kr pp i del av dubbelrum.


Vistelsen är avbokningsbar fram till 2 veckor innan ankomst. Sedan till 50% av kostnaden. 

Boka din workshop här!

annas workshop.jpeg
Earlier Event: October 20
Lazy Sunday
Later Event: November 22
Solala i bruket och middag i villan