Back to All Events

Golfa, bada och njut - Fullbokat


Golfhelg i Sveriges vackraste Villa med bara 5 minuter till Kinds GK som har några av Sveriges bästa greener. Den kombinationen blir oslagbar!

I Villan är det möjligt att checka in kl 15:00 denna dag. Vill ni komma förbi oss tidigare än så för att starta vistelsen med golfen går det jättebra. Ni bokar starttiden på golf.se och sedan får ni greenfee-biljetterna av oss. Ni väljer således det som passar er bäst - golf före, under eller efter vistelsen i Villan. Golfar ni innan vistelsen och gör en HIO på hål 13 - Villa Strömsfors-hålet bjuder vi på bubbel när ni kommer tillbaka från golfbanan!

Vid 19-tiden serverar vi middag i våra matsalar. Är det fortfarande varmt ute får man gärna äta vid poolen. Annars sitter vi inne i matsalarna tillsammans med övriga gäster. Vi tänker oss somriga smaker som njuts både av ögon och gom. 
Ni övernattar i ett av våra unikt inredda sovrum med avslappnande färgsättning, fluffiga täcken och drömlika toner. Morgonen efter bjuds ni in i köket där frukosten serveras på den gamla järnspisen. 

2500:- per person för del i dubbelrum
Vistelsen är avbokningsbar fram till 2 veckor innan ankomst. Sedan till 50% av kostnaden. 

Boka din golfhelg här!

_ML58553.jpg
Earlier Event: April 6
Hotellkväll
Later Event: September 16
Afternoon Tea - Fullbokat