Back to All Events

Lofsan i Villan


  • Villa Strömsfors (map)

Fredag till söndag fylls Villan av träningssugna tjejer som får ta del av allt från backträning till poolhäng och äta de vackraste av måltider och power-fikor. Helgen med Lovisa ”Lofsan” Sandström kommer ha allt och vi garanterar dig årets värsta och bästa träningsvärk!

17 personer har möjlighet att stanna hos oss med Lofsan under hela helgen. Vi på fredagen kl 16:00 med incheckning. Därefter följer träningspass, föreläsning, middagar, övernattning i våra dubbelrum och om vädret tillåter – det skönaste poolhänget som Sverige har skådat.
Efter två dygn av inspiration så avslutar vi söndagen omkring kl 13 med lunch innan hemfärd. Priset för hela helgen är 5500:- per person för del i dubbelrum. Det går jättebra att komma ensam och då får man dela rum med en annan träningssugen kvinna!

Det finns även möjlighet att vara med och träna endast på lördagen. Då ligger priset istället på 1600:- per person. Lördagen börjar kl 8:30 med en enklare frukost. Det blir träning både på förmiddagen och eftermiddagen, föreläsning, lunch, möjlighet till bastu och poolhäng och massor av nyttigt power-fika.

Anmälan till eventet är bindande. Betalning sker under januari månad. Vid eventuell avbokning finns det möjlighet till 50% återbetalning mot uppvisande av läkarintyg.

180305Lofsan0472_webb.jpg