Back to All Events

Hotellkväll


  • Villa Strömsfors (map)

Lördag den 16 mars blir det tantfika, rundtur i Villan, trerättersmiddag och läckra drinkar för den som önskar. Priset för kvällen med övernattning och frukost är 2500:- per person för del i dubbelrum (fullbokat). Middagen ligger på 750:- per person. 

Vistelsen börjar vid kl 15 och då serveras vårt tantfika i våra salonger. Tantfikat är en hyllning till alla tanter som bakat i Villan genom åren. Vårt tantfika för dagen innehåller vad vi, de små tanterna i Villan, fick känsla för just idag. Kanske är det semmelprovning, någon fräck rawfood-fika eller så enkelt som sju sorters kakor.

Middagen serveras kl 19 i matsalarna och man sitter ner tillsammans med de andra gästerna i Villan. Våra kockar komponerar menyn för kvällen men tar gärna hänsyn till allergier, dieter och önskemål. Tillsammans med vår sommelier komponeras sedan vinpaketen på bästa vis men vill man hellre dricka någonting annat så tar man det som faller en bäst i smaken.

På söndagsmorgonen serverar vi vår frukostbuffé i köket. Här finns croissanter, juicer, kaffe och goda pålägg. Men ingen frukost är den andra lik, precis som när man kommer till olika vänner. De har sina egna favoriter.

 
VS-56082_Webb.jpg
 

Bastun tar ungefär 30 minuter att värma upp och ligger längst ner i källaren. Kanske hinner ni med en bastu innan utcheck eller så hann ni med en värmande stund redan efter middagen.

Vistelsen i Villan är avslappnad, ostörd, varm och god – så som vi tycker att det ska vara när man kommer bort till någon man tycker riktigt mycket om!

Betalning sker per faktura i samband med bokning. Avbokning är möjligt fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25% av kostnaden. Avbokning senare än den 13/3 debiteras med full kostnad.

Earlier Event: January 18
Vinprovning och övernattning
Later Event: March 30
Lisa Lemke gästspelar