Back to All Events

Julmiddag utan dess like


Vår julmiddag har tydlig inspiration av det vi längtar efter kring jul.

Hos oss får du middagen serverad vid bordet. Vårt mål är att du ska få en härlig upplevelse för alla sinnen (utan köer och halvtomma fat, som lätt är fallet vid julbord ; )). Vi avslutar måltiden med ett gottebord där hemlagade struvor trängs med juliga kolor och vår egen ostkaka. Vill du veta menyn mer så är du välkommen att höra av dig till oss när det närmar sig, men ibland är det roligt med lite överraskningar. Till middagen erbjuder vi ett passande dryckespaket, självklart finns det i två varianter; med och utan alkohol. Till gottebordet serveras kaffe, the och avecvagnen rullar fram om man vill runda av med något starkt till kaffet.

Kvällen börjar från kl 18:00 med en fördrink och sen sätter vi oss till bords vid 19-tiden. Det har visat sig att kvällen slutar vid ganska olika tid, beroende på hur gästerna vill ha det!

För sällskap som önskar övernatta är vi redo att välkomna er från kl 15.00. Då finns lite enklare fika framdukat och det är möjligt att ta en bastu och se sig om i villan i lugn och ro. Morgonen efter julmiddagen bjuder vi på en mysig frukostbuffé som står uppdukad i köket.


Priset för julmiddag är 750:- per person (ex dryck). 
Övernattning i dubbelrum (för 1-2 personer) med frukost 2500:- per person (vi har 9 dubbelrum i Villan). 
Vi tar i första läget emot bokningar med sällskap om minst 8 personer för julmiddag. Bokar du även övernattning kan du boka för två personer och uppåt. Vi kommer eventuellt ha en dialog med er kring datumet för er bokning med övernattning, så att ni får en så härlig vistelse som möjligt.

Vi ser fram emot en jul utan dess like - hos oss i Villa Strömsfors!

Tillgängliga datum (med reservation för att ändringar kan ske):
Fredag 29 november
Lördag 30 november
Torsdag 5 december
Fredag 13 december (Fullbokat)
Lördag 14 december
Torsdag 19 december
Fredag 20 december
Lördag 21 december

Välkommen med din bokning; info@villastromsfors.se

Hoppas vi ses en julig kväll i villan!


Ps. Som vanligt är det alltid möjligt att boka hela Villan utöver dessa datum. Vi har fortfarande ledigt i villan några dagar i början av veckorna i december. Får vi många förfrågningar kan fler dagar med öppna middagar adderas efter hand.

julmiddag.jpg
Earlier Event: November 22
Solala i bruket och middag i villan