Loading Events
Luktärt utanför Villa Strömsfors

Allsång med Nadja Holm vårt sommarhotell (7/7)

Allsång med Nadja Holm, vinnare av Idol 2020.

Allsångskvällar är tradition i Svenljunga kommun, där Villa Strömsfors ligger. I år kan de inte sändas från torget som de brukar. Vi är glada att kunna hjälpa Svenljunga-Köping med location och bjuder in till två allsångskvällar i Villan.

Det blir en liten intim tillställning med begränsad publik. Hela eventet filmas och livestreamas på flera olika kanaler. Bara regn och riktigt skräp-väder kan få oss att hålla allsången inomhus! Huvudplanen är att hålla konserten vid poolområdet. Du som publik har tillgång till både pool och bar under hela kvällen.

Efter allsången serveras en trerätters middag till samtliga gäster.

Det finns två varianter på biljett:

  • Allsång med trerätters middag: 750 kr. Välkomna från kl 17:00. Allsången börjar kl 18:00.
  • Allsång med fika, trerätters middag, övernattning och frukost: 2 500 kr/person. Övernattande gäster är välkomna från kl 16.00.

Vid bokning av två nätter efter varandra blir totalpriset 4 000:- per person för del i dubbelrum. Då har du möjlighet att njuta en hel dag av villan och omgivningarna runtomkring. Kontakta oss på info@villastromsfors.se för bokning av flera dagar i följd.

Vistelsen/middagen är avbokningsbar fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25 % av kostnaden. Avbokning 2 dagar innan debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.