Laddar Evenemang

7/7 Pool, sommar och sol

En sommarkväll i Sveriges vackraste Villa - visst låter det härligt!

Ankomst vid kl 15 och så håller vi tummarna för strålande sol så att vistelsen kan starta med ett härligt dopp i poolen, lemonad och kanske något gott att snacksa på?!

Vid 19 serverar vi en trerätters middag och då finns det även möjlighet att ansluta till endast middagen om man så önskar. Middagen serveras inne i matsalarna tillsammans med övriga gäster för kvällen. Vi tänker oss somriga smaker som njuts både av ögon, gom och själ. Glöm inte meddela eventuella allergier/specialkost senast 2 veckor innan ankomst... men gärna redan nu vid bokning.

Ni övernattar i ett av våra unikt inredda sovrum med avslappnande färgsättning, fluffiga täcken och drömlika toner. Morgonen efter bjuds ni på en härlig frukost inne i vårt kök. Du plockar med dig va du önskar från vår buffé som innehåller allt från hälsosamma shottar, till juicer, croissanter, bröd och så kaffe och the naturligtvis. Så slår du dig ner på den plats i Villan som ni trivs allra bäst på.

Incheckning: efter kl 15:00
Middag: kl 19:00. Kommer ni endast till middagen får ni gärna ansluta redan vid 18 om ni önskar kika runt hos oss eller kanske ha möjlighet till en fördrink i någon av salongerna
Frukost: kl 08:00-9:30
Utcheckning: kl 11:00

Detta blir en sommarkväll för alla sinnen!
5200:- för 2 personer i dubbelrum i Villan
5200:- för 2 personer i dubbelrum i Mjölnarens bostad
750:- per person för endast middag

Vid bokning av två nätter efter varandra blir totalpriset 4 000:- per person för del i dubbelrum i Villan eller Mjölnarens bostad. Då har du möjlighet att njuta en hel dag extra av villan och omgivningarna runtomkring. Kontakta oss på info@villastromsfors.se för bokning av flera dagar i följd.

Avbokningsregler: Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst (eventuella kortavgifter kan dock tillkomma om du betalar med kort), därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 48 h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.