Laddar Evenemang

7/12 Gamla tiders julglädje

Välkommen till årets julbord i Villan. I år vill vi ta dig tillbaka till gamla tiders julglädje!

Vi bjuder in till vårt klassiska julbord, där varje rätt är tillagad med omsorg och kärlek enligt gamla familjerecept. Du kommer få njuta av mat som berättar historier från förr och vår önskan är att varje tugga ska föra tankarna till barndomens jular.

I år delas julbordet upp i fyra serveringar där den första kalla serveringen finns på en mindre buffé, den andra kalla serveringen görs till bords och så det varma då du smyger in i köket till vår kock Mathias. Självklart har vi inte glömt bort de efterlängtade sötsakerna. Vårt gottebord lockar med allt från ost till mintkyssar och pepparkakor. I år skapar vi ett klassiskt julbord med extra glans. Bjud med dina nära och kära och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd kväll här i Villan!

Bor ni över är ni välkomna från kl 15:00.
Ansluter ni direkt till julbordet är ni välkomna från kl 18:00.
För er som övernattar finns nio av våra vackert inredda sovrum inne i Villan och två av våra sovrum finns i Mjölnarens stuga alldeles intill.
Morgonen efter bjuds man åter in i köket för vår frukostbuffé vackert uppdukat på den gamla järnspisen.
Utcheckning kl 11:00.

 

Det är möjligt att avboka kvällen fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% kostnad och avbokning närmare än 48h debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.