Laddar Evenemang
Villa Strömsfors

4-6/7 Njut av hela Villan, helt själva!

Att ha hela Villan för sig själva med alla salonger, sovrum, köket och såklart poolen - det är verkligen något alldeles extra!

Visst blir man väl riktigt sugen på att ha en stor Villa att rå om själv? Hos oss är det möjligt och nu i sommar har du möjlighet att hyra hela Villan två nätter i rad. Givetvis finns det alltid möjlighet att stanna ännu längre men vi tror att minst två dagar i följd gör att ert sällskap får det som allra, allra bäst. Ni får givetvis fri tillgång till bastun, vår uppvärmda pool, boulebana, utomhus spel och såklart även köket där ni lagar er egna mat dessa två dagar.

Ni checkar in vid kl 15:00 och då tar vi givetvis en rundtur i huset så att ni hittar i alla skrymslen och vrår. Personal är på plats på utcheckningsdagen vid kl 10:30 för genomgång av Villan och utcheckning vid kl 11:00. Däremellan rår ni er själva med matlagning, poolhäng och promenader. Visst låter det väl härligt?!

Ni har hela Villan och alla våra 9 sovrum till förfogande och kan vara max 18 personer (Mjölnarens ingår ej vid denna typ av bokning). Vi har en personal på plats som hjälper er med all alkoholhantering då det inte är tillåtet att medta någon egen alkoholhaltig dryck.

OBS! Skulle det finnas intresse för några andra datum - tveka inte att höra av er! :)

 

Avbokningsregler: Efter erlagd betalning, direkt vid bokning återbetalas allt utom 5000:- vid en eventuell avbokning med mer än 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 1 vecka innan ankomst debiteras fullt. Det är inte tillåtet att arrangera någon egen verksamt hos oss under dessa dagar. Skulle något sådant ske har hyresvärden rätt att avboka och avhysa hyrestagare omgående.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.