Loading Events
Detaljbild villa Strömsfors middagsbord

29/8 Coworking Monday

Den 29 augusti är du välkommen till oss för Coworking Monday.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Här får du energi på en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Denna morgon gästas vi av Annika Telléus. Efter att i 16 år jobbat globalt på H&M med kundinsikter och affärsutveckling följde hon sitt kall och startade eget för att sprida den kraft som finns i att lyssna. För att våga ta klivet bestämde hon sig att börja mäta framgång i gåshud. Idag är hon föreläsare, kursledare, författare till Konsten att lyssna och driver podden med samma namn och insättningarna på gåshudskontot är stora.
Temat på föreläsningen är "Lyssna på dig själv". En utvecklad förmåga att lyssna på dig själv medför att du växer som människa, det blir lättare att fatta beslut och din förmåga att möta förändring och komplexitet förbättras. För att du ska komma till nya insikter som direkt kan vara till nytta för dig varvas storytelling med konkreta tips och övningar som du kan utforska vidare under dagen.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens ;) ).Bokar du minst tre tillfällen under hösten 2022 får du halva priset på din tredje gång. När du ska boka ditt tredje tillfälle mailar du oss för bokning.

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

 

Fotograf: Caroline Andersson

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.