Loading Events
Coworking utrymme Villa Strömsfors

22/11 Coworking Monday

Den 22 november är du varmt välkommen på en Coworking Monday hos oss.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med lite frukost innan det är dags för frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00. Denna måndag gästas vi av:

Alexandra Perez Liberg: PR-strateg med sinne för att hitta det intressanta i allt och alla. Har jobbat mot och med media de senaste 15 åren, bland annat på BOLON och som konsult.

Anders Nygren: Copywriter med mångårig erfarenhet av kommunikation samt att hjälpa företag hitta vinklar pressen är intresserad av. Har även fuskat som kulturskribent, krönikör och spökbloggare.

”Men jag har väl inget pressen är intresserad av”
Jodå vi vet att PR är ett brett begrepp, men vi fokuserar på hur du som företag eller organisation kan arbeta mot pressen. Och jodå, vi vet också av erfarenhet att företag har mycket mer intressant att berätta än vad de själva tror. Så se till att anmäla dig i rödaste rappet.

Efter föreläsningen finns det möjlighet att sitta ner i någon av alla våra matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand med det som du vill få gjort under dagen. Vi tänker att det ibland är härligt att komma ut från sitt kontor eller kanske hemmakontor. Här får du ny energi från en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag.

Lunch serveras vid kl 12:00 och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Denna coworking-dag slutar sedan kl 16:00 men du är självklart med så länge du själv önskar under dagen.

Allt ovan för 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 5 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens ;) ).

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.