Laddar Evenemang
Detaljbild villa Strömsfors middagsbord

28/3 Coworking Monday

Den 28 mars är det åter Coworking Monday hos oss.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsningen i stora matsalen kl 09:00. Denna morgon gästas vi av prisbelönta Göran Persson. Temat på föreläsningen; Att skapa effektiva möten som ger effekt.

De allra flesta människor sitter i en mängd olika möten.

Undersökningar säger att:

  • 35% av mötesdeltagarna undrar varför de är på detta mötet.
  • 50% säger att de går på möten som saknar syftet.

På denna frukostföreläsning får du tillgång till 7 mötesnycklar som kommer hjälpa dig att både skapa effektivare möten och få ännu bättre effekt av dina möten. Dessutom kommer de att spara mycket tid för både dig och din organisation.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Här får energi på en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens ;) ).

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.