Loading Events
Brevpapper villa strömsfors

28/2 Coworking Monday

Den 28 februari bjuder vi in till en Coworking Monday hos oss.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med lite frukost innan det är dags för frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00. Denna morgon gästas vi av Dennis O Krook som snackar om "Upplevelsen som konkurrensfördel".

Föreläsning i högt tempo om varför företag skall jobba med kundupplevelsen och varför detta är lönsamt. Kundupplevelsen har gått om pris och produkt som den enskilt viktigaste anledningen till varför en kund väljer att köpa av ditt företag. Konkreta exempel att ta med sig hem och börja jobba med direkt i sitt eget företag.

För att vara lönsam nu och i framtiden är det avgörande att varje företag arbetar med kundupplevelsen, allt ifrån hur ni möter kunden i butiken, telefonen, mail, webbplats, app eller vid arbete hos dem till hur fakturan ser ut, hur bilarna ser ut, hur ni luktar, om ni ler när träffar era kunder. Listan kan göras hur lång som helst och det kommer vi att göra tillsammans denna morgon.

Efter föreläsningen finns det möjlighet att sitta ner i någon av alla våra matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand med det som du vill få gjort under dagen. Vi tänker att det ibland är härligt att komma ut från sitt kontor eller kanske hemmakontor. Här får lite ny energi ifrån en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00 och det finns uppdukat fika vid 3-tiden och denna coworking-dag slutar kl 16:00 hos oss.

Allt ovan för 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 5 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens ;) ).

 

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.