Loading Events
Coworking utrymme Villa Strömsfors

28/11 Coworking Monday

Den 28 november är du välkommen till oss för Coworking Monday.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00.

Morgonens föredragshållare heter Henrik Gustavsson och driver Villa Strömsro Kapitalförvaltning. Vi förvaltar pengar åt företag, föreningar, stiftelser och privatpersoner. Min bakgrund är inom bank och finans där jag under mer än 15 årstid jobbat med kapitalförvaltning i någon form. Före det var jag student både på Skövde högskola, i Jönköping och på Handels i Stockholm.

Jag tänkte ta tillfället i akt att berätta om vad vi tycker är viktigt att känna till om vad som händer i världen ur ett ekonomiskt perspektiv. Vad vi kan dra för lärdom av historien, vilken tenderar att upprepa sig. En diskussion kring hur vi gör och vad vi tycker är en god idé att göra när det kommer till aktier och räntor i den marknad vi befinner oss i just nu.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Här får du energi på en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens. Bokar du minst tre tillfällen under hösten 2022 får du halva priset på din tredje gång. Ska du boka ditt tredje tillfälle mailar du oss för bokning.
Glöm inte att meddela allergier/specialkost till oss i din bokning. Vi har ett underbart läge mitt i skogen men har också därför svårt att lösa specialkost som vi inte känner till då vår närbutik inte ligger nästgårds ;)

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?