Laddar Evenemang
Detaljbild villa Strömsfors

27/9 Coworking Monday

Denna Coworking Monday har vi Christoffer Steverin på plats som snackar digital marknadsföring.

Du är välkommen till oss från kl 8:30 då vi startar med frukost. Kl 09:00 gästas vi av Christoffer med en föreläsning på ca 45 min; "Hur dansar vi bäst med Google?! Visste du att 9 av 10 köp online börjar med en googling. Frågan är alltså inte OM du ska anpassa dig och synas på Google utan VAR, NÄR och inte minst HUR. För har du inte koll på Google missar du business - så är det! Pedagogiskt och avslappnat snackar jag om möjligheterna på Google och hur du drar nytta av dem i din business."

Efter frukostföreläsningen sitter du ner i våra matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand med det som du vill få gjort under dagen. Vi tänker att det ibland är härligt att komma ut från sitt kontor eller kanske hemmakontor. Speciellt i dessa tider. Här får lite ny energi ifrån en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag.

Lunch serveras vid kl 12:00. Vid 3-tiden finns fika uppdukat och denna coworking-dag slutar sedan kl 16:00 men självklart är du med så länge du önskar.

Allt ovan för 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 5 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens ;) ).

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.