Loading Events

25/2 Vinprovning med världens 5:e bästa sommelier

Exklusiv provning med världens femte bästa sommelier!

Fredrik Lindfors är drygt 35 år men har redan nu en gedigen erfarenhet. Från utbildning i Grythyttan till chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm. Han är inte bara tvåfaldig svensk mästare samt nordisk mästare utan även rankad världens femte bästa sommelier. Vi är oerhört stolta över att få välkomna Fredrik till oss i Villa Strömsfors. Och som ni förstår kan ju denna kväll/helg helt enkelt inte handla om något annat än just vin!

K 15:00 välkomna för incheckning
Kl 17:30 bjuder Fredrik till bords för vinprovning. Inriktningen är Frankrike och vi kommer att prova 5 viner.
kl 19:30 gemensam middag i våra matsal
Övernattning i något av våra 11 dubbelrum (2 av dem ligger i Mjölnarens stuga)
Kl 8:00-10:00 serveras frukostbuffé på den gamla järnspisen i köket
Kl 11:00 utcheckning

Denna kväll är det endast möjligt att vara med hos oss i samband med övernattning. Det är alltså inte möjligt att endast vara med på provning och middag.
I Mjölnarens hus är det möjligt att ta med sig hund förutsatt att hunden är rumsren och van vid att vara ensam när matte/husse hänger i Villan på vinprovning och middag. Runt oss finns även fina promadstråk att utforska. Men, glöm inte meddela oss om ni tar med hunden.

Det är möjligt att avboka din vistelse utan kostnad fram till en månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 1 vecka innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.