Loading Events

2/9 Tapas och sensommarbad

Denna kväll bjuder vi på spanskt tema här i Villan med vinprovning, tapas och sensommarbad.

Eftermiddagen startar vid kl 15:00 för de som bor över. Incheckningen följs av sensommarbad, avslappnad musik i högtalarna och naturligtvis möjlighet att köpa ett glas eller en kanna sangria i poolbaren om du önskar. Vid 17-tiden kör vi en enklare provning vid poolen med 3 olika viner. Fram mot kvällen serverar vi sedan middag i form av tapas och bara vädret är med oss sitter vi tillsammans under pergolan och äter. Du beställer själv vad du vill ha att dricka i vår poolbar. En bubblande flaska cava, en kanna sangria eller något spanskt rött. Ja, vad du själv känner dig mest sugen på helt enkelt.

Kl 15:00 - incheckning för er som bor över
Kl 17:00 - ankomst för er som endast deltar på provning och middag
Kl 17:00 - stående provning vid poolkanten
Kl 19:00 - tapas i pergolan
Kl 08:00-10:00 - frukost finns uppdukad på den gamla järnspisen i köket
Kl 11:00 - utcheckning

1060:- per person - vinprovning och middag.
2650:- per person - vinprovning, middag, övernattning och frukost.

 

Alla allergier/specialkost anmälas direkt vid bokning för att vi ska kunna tillgodose önskemål. Det är en förbestämd meny och därav har vi ingen möjlighet att lösa specialkost på plats.
Vistelsen/middagen är avbokningsbar fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 48 h innan debiteras fullt.

Vill ni ta med er hund? I Mjölnarens stuga tillåter hund i ett av rummen under förutsättning att den kan vara ensam när husse och matte är i Villan. Kontakta oss för bokning.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.