Loading Events
Uppdukade bord Villa Strömsfors

17/2 Alla hjärtans mys

Kärlek borde naturligtvis firas varje dag men att uppmärksamma det lite extra i samband med alla-hjärtans-dag tycker vi är härligt! Därför öppnar vi en kväll helt i kärlekens tecken.
Ta med den du håller kär och njut av en kväll hos oss i Villan!

Kl 15:00 - incheckning för er som bokat övernattning. En flaska bubbel finns då på rummet med chokladpraliner (möjlighet till alkholfritt finns självklart)
Kl 15:30 - kärleksfika finns uppdukat på vår flygel
Kl 18:00 - välkomnar vi er gäster som kommer till oss för middag. Det finns då utrymme för en fördrink eller en liten rundtur på egen hand i Villan
Kl 19:00 - presentation av Villan i hallen och sedan middag i våra matsalar. Vi tänker smaker och toner som får igång alla sinnen
Kl 08:00-10:00 - frukost morgonen efter för de som sover kvar hos oss
Kl 11:00 - utcheckning

På kvällen blir ni bjudna på en förbestämd meny, en riktig kärleksmiddag. Vi tar gärna hänsyn till specialkost så länge vi vet om dem i förhand. Vi har tyvärr inte möjlighet att tillgodose specialkost utan föranmälning.

Det är möjligt att avboka fram till 1 månad innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

2 personer: Fika, middag, bubbel och choklad på rummet, övernattning i dubbelrum i Villan samt frukost

5 500 kr

Dryck tillkommer och betalas på plats med kort eller swish. Är ni fler eller färre än 2 personer per rum så kontakta oss så hjälper vi er med bokningen.

2 personer: Fika, middag, bubbel och choklad på rummet, övernattning i dubbelrum i Mjölnarens samt frukost

5 500 kr

Dryck tillkommer och betalas på plats med kort eller swish. Är ni fler eller färre än 2 personer per rum så kontakta oss så hjälper vi er med bokningen.

1 person: Middag

890 kr

Dryck tillkommer och betalas på plats med kort eller swish.