Laddar Evenemang

16/12 Jul i Villan

Vår sekelskiftesvilla är vacker i alla årstider men nog är hon bland sitt vackraste inbäddad i ett snötäcke med gnistrande juleljus.

I år bjuder vi in till en 4-rätters adventsmiddag komponerad av Mathias Brandt. Villan trivs som allra bäst när våra gäster får sitta ner och njuta av en serverad middag. Självklart finns kombinerade dryckespaket att beställa. Både med och utan alkohol.

Stannar ni över natten är ni välkomna till Villan som tidigast kl 16:00
Mingel - från kl 18:00. Ansluter ni till middagen är ni välkomna från kl 18:00
Julmiddag - kl 19:00 i våra olika matsalar
Frukost morgonen efter - kl 08:00-10:00
Utcheckning - kl 11:00

Priser;
5200:- för två personer i dubbelrum med julfika, adventsmiddag, övernattning och frukost. Två av våra rum ligger i Mjölnarens stuga bara 50 meter från Villans entré.
950:- per person för julmiddag. Barn upp till 2 år följer med gratis (ingen mat inkluderad men vi hjälper er självklart att värma på något om det önskas). Barn från 3-12 år betalar halva priset.

Glöm inte notera eventuella födoämnesallergier eller specialkost vid bokning. Villans läge är fantastiskt men gör det svårt för oss att lösa specialkost på plats.

Varmt välkomna för att fira in julen hos oss i Sveriges vackraste Villa!

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.