Laddar Evenemang

15/10 Skördemiddag i oktober

Både växter och grönsaker skördas dagligen från vår köksträdgård bara 150 meter från entrén. Allt från vackra buketter av vallmo och rosenskära till spagettipumpor, vinbär och haricots verts. Vi tycker det är så oerhört lyxigt att kunna ge våra gäster härproducerat!

Fredagen den 15/10 bjuder vi in till hotellkväll med skördetema. Det blir här- och närproducerat, höstiga toner och så har vi, likt tidigare år bjudit in Småbruket i Uddebo. De finns på plats i vår entré och du får möjlighet att köpa med dig något gott hem från deras odlingar som ligger bara ett par kilometer från oss.

Vill du stanna över natten sover du i ett av våra unikt inredda sovrum. Två av dessa ligger i Mjölnarens stuga, 50 meter från Villans entré. Vi tar oss frihet att placera våra gäster i vilket av rummen som helst. Alla våra sovrum har sin egen charm och vi är övertygade om att ingen kommer vara besviken!

Efter kl 15:00 - incheckning om du bokat övernattning
Kl 15:30-16:30 - fika på verandan
Kl 18:00 - fördrink och ankomst om du bokat middag
Kl 19:00 - skördemiddag i matsalarna
Kl 8:00-10:00 - frukost i köket för er som övernattat
Kl 11:00 - utcheckning

Varmt välkomna till en ljuv oktoberkväll fylld av höstens skörd!

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

Passerat evenemang

Det här evenemanget har redan varit och kan inte längre bokas.

    Vill du ha vårt nyhetsbrev?
    Detta formulär skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.