Konferera i Villan

Att konferera i Villa Strömsfors är något utöver det vanliga. Perfekt för ditt styrelsemöte, ledningsgrupp och arbetslag. Här är ni tillsammans på en plats som uppmuntrar till samtal och avspändhet, långt från stadslivet i vår avslappnade lyx. Bara 1 h från Jönköping, Göteborg, Varberg, Falkenberg och med det företagstäta Småland på andra sidan skogen.

Vid en konferens hos oss har ni alltid hela Villan för er själva. Vårt konferensrum rymmer 12 konferensgäster i styrelsesittning och där finns allt från wifi, whiteboard, blädderblock med pennor samt uppkoppling mot storbildsskärm. Har vi större sällskap sitter de med fördel i stora matsalen som rymmer sällskap upp till 35 personer. I den stora matsalen finns projektor samt flyttbar whiteboard och blädderblock.

Vi anpassar oss gärna efter önskemål och har möjlighet att tillgodose allt från konferenser i pergolan med ett pooldopp efter lunchen under sommartid till mer klassiska konferenser med eller utan övernattning. Vi är väldigt anpassningsbara vad gäller tider för servering av tex lunch och fikor. Vi kan lösa pt-träningar i samband med konferens, olika aktiviteter så som vinprovning, paddling i ån nedanför Villan, en mordgåta, croquette, boule, 5-kamp eller kanske ett quiz. Möjligheterna på en plats som Villan är oändliga.

I Villan har vi 9 sovrum (8 dubbelrum och 1 trippelrum), totalt 19 sängplatser. Salonger, 2 matsalar, en liten bar, vinkällare, bastu samt utomhuspool under sommarsäsongen.

Prisexempel:

Dagskonferens:

  • 08:00-16:00

  • Lokalhyra - 10 000:-

  • Fika, lunch, fika - 500:- per person

Konferens med övernattning:

  • 12:00-11:00 efterföljande dag

  • Lokalhyra, lunch, fika, middag, övernattning, frukost samt fika innan avresa - 35 000:- för 10 personer
    Därefter 1 500:- per ytterligare person upp till 19 personer, dvs antalet sängplatser

Vid en konferens har ni ofta möjlighet att korrigera tiderna för in/utcheckning i Villan mot en kostnad.

Alla priser ovan är exklusive moms.

_ML58764.jpg