Back to All Events

Lofsan i Villan


  • Villa Strömsfors (map)

Fullbokad


Fredag till söndag fylls Villan av träningssugna tjejer som får ta del av allt från backträning till poolhäng och äta de vackraste av måltider och power-fikor. Helgen med Lovisa ”Lofsan” Sandberg kommer ha allt och vi garanterar dig årets värsta och bästa träningsvärk!

Helgen börjar på fredagen kl 15:30 med incheckning. Därefter följer träningspass, föreläsning, middagar, övernattning i våra dubbelrum och om vädret tillåter – det skönaste poolhänget som Sverige har skådat.

Efter två dygn av inspiration så avslutar vi söndagen omkring kl 13 med lunch innan hemfärd.

Under lördagen kommer ytterligare 20 träningssugna tjejer och killar och sluter upp.  Men endast 17 övernattande gäster är med hela helgen så det kommer bli en tajt grupp och du kommer kunna komma Lofsan riktigt nära för guidning och vägledning av dina egna mål.

Earlier Event: April 6
Hotellkväll