Back to All Events

Lofsan i Villan


  • Villa Strömsfors (map)

Fredag till söndag fylls Villan av träningssugna tjejer som får ta del av allt från backträning till poolhäng och äta de vackraste av måltider och power-fikor. Helgen med Lovisa ”Lofsan” Sandström kommer ha allt och vi garanterar dig årets värsta och bästa träningsvärk!

Det finns fortfarande platser kvar till träning på lördagen då priset ligger på 1600:- per person. Lördagen börjar kl 8:30 med en enklare frukost. Det blir träning både på förmiddagen och eftermiddagen, föreläsning, lunch, möjlighet till bastu och poolhäng och massor av nyttigt power-fika.

För de 17 personer som hann boka hela helgen med Lofsan så startar vi på fredagen kl 16:00 med incheckning. Därefter följer träningspass, föreläsning, middagar, övernattning i våra dubbelrum och om vädret tillåter – det skönaste poolhänget som Sverige har skådat.
Efter två dygn av inspiration så avslutar vi söndagen omkring kl 13 med lunch innan hemfärd. Priset för hela helgen är 5500:- per person för del i dubbelrum. 

Pressbild Lovisa.jpg
Earlier Event: September 16
Afternoon Tea - Fullbokat
Later Event: October 6
Hotellkväll