Back to All Events

Afternoon Tea på morsdag - Fullbokat

För första gången, under 2 timmar, bjuder vi in till Afternoon Tea.

Mellan kl 14:30-16:30 dukar vi upp med kakor, scones och såklart kaffe och the! Självklart finns även bubblande champagne, både med och utan alkohol, för den som vill köpa till och göra besöket hos oss ännu lite lyxigare.

Det är fri placering i Villan och buffén kommer att dukas upp i spelrummet, eller moriska rummet som det också kallas. Under the-stunden finns det även möjlighet att kika i delar av Villan. Förhoppningsvis är det strålande solsken och man får gärna ta med sitt the ut och sätta sig vid poolen. Max antal gäster är 80 personer så boka ditt Afternoon Tea redan nu.

Pris: 300:- per person (barn mellan 0-2 år följer med gratis)
Du kan avboka din plats framtill 1 vecka innan ankomst. Därefter till 25% av kostnaden.

Boka din the-plats här

VS-56368.jpg
Earlier Event: May 10
Pergolainvigning med italienskt tema
Later Event: June 16
Golfa, bada och njut