Back to All Events

Hotellkväll


  • Villa Strömsfors (map)

Fredag den 9 november blir det tantfika, rundtur med bubblor, trerättersmiddag och läckra drinkar för den som önskar. Priset för kvällen med övernattning och frukost ligger på 2500:- per person för del i dubbelrum. Endast middagen ligger på 750:- per person. 

Vistelsen börjar vid kl 15 och då serveras vårt tantfika i våra salonger. Tantfikat är en hyllning till alla tanter som bakat i Villan genom åren. Vårt tantfika för dagen innehåller vad vi, de små tanterna i Villan, fick känsla för just idag. Kanske är det semmelprovning, någon fräck rawfood-fika eller så enkelt som sju sorters kakor.

Middagen serveras kl 19 i matsalarna och man sitter ner tillsammans med de andra gästerna i Villan. Våra kockar komponerar menyn för kvällen men tar gärna hänsyn till allergier, dieter och önskemål. Tillsammans med vår sommelier komponeras sedan vinpaketen på bästa vis men vill man hellre dricka någonting annat så tar man det som faller en bäst i smaken.

På lördagsmorgonen serverar vi vår frukostbuffé i köket. Här finns croissanter, juicer, kaffe och goda pålägg. Men ingen frukost är den andra lik, precis som när man kommer till olika vänner. De har sina egna favoriter.

 
VS-56082_Webb.jpg
 

Bastun tar ungefär 30 minuter att värma upp och ligger längst ner i källaren. Där rekommenderar vi gärna en varm stund. Kanske innan middagen eller före frukosten. Det väljer ni själva!

Vistelsen i Villan är avslappnad, ostörd, varm och god – så som vi tycker att det ska vara när man kommer bort till någon man tycker riktigt mycket om!

Betalning sker direkt vid bokning via faktura och vistelsen är möjlig att avboka kostnadsfritt fram till 1 månad innan eventet. Därefter till 25% av kostnaden. Avbokning närmare än två dagar debiteras med 100%.

Earlier Event: October 7
Afternoon Tea - Fullbokat
Later Event: November 22
Julmiddag utan dess like