Julbord

 
 

Torsdagar, fredagar och lördagar från den 23 november till den 21 december bjuder vi in till Villans julbord. Priset är 690:- per person inklusive glöggmys vid ankomst. Alla våra julbordsgäster delar våra matsalar och sitter tillsammans på våra bord.
I år välkomnar vi sällskap om minst 6 personer. Eventuella mindre sällskap tas emot i mån av plats efter den 1 oktober. Vi tar endast bokningar via mail. 

I år öppnar vi även möjligheten att stanna över i våra sovrum för 2250:- per rum. Morgonen efter njuter du av vår frukost och kanske hinns det även med ett bastubad innan avresa. Dock måste minst 6 av våra dubbelrum vara bokade för att vi ska öppna Villan för övernattning. 

Det är även möjligt att boka hela Villan för ditt sällskap. Vi återkommer mer än gärna med offert mailledes.

Vi har inga dryckespaket men det går jättebra att förboka dryck om det önskas. Vi kommer att servera allt från julöl och snaps till goda alkoholfria alternativ.

Vi i Villan ser fram emot att få välkomna er bort till oss och vår dröm i Villan. Vi tror att det är just här, tillsammans med härliga gäster som julstämningen är som bäst!

 

Till bokning