Alexander Nilsson

Konferens

Alexander Nilsson
Konferens

Hos oss i Villan finns det möjlighet att arrangera konferenser för upp till 30 personer och middagsbjudningar för upp till 66 personer. Proffsigt men avslappnat och i avskildhet hyr ni hela Villan för ert speciella arrangemang. Vi öppnar upp salar och salonger med en miljö där tapeter och inredning får oss att drömma tillbaka till sekelskiftet.

Vid en konferensbokning betalar ni ett grundpris per dag eller dygn. Sedan syr vi ihop ett personligt paket för ert ändamål. Det kan vara allt mellan 2 till 30 personer på en konferens och vi kan ta emot 19 övernattande gäster. Att hyra villan för en dagkonferens ligger på 10 000:- och sedan tillkommer frukost, lunch och fika för 500:- per person. Vill ni hyra Villan ett helt dygn för konferens ligger priset från 2550:- per person. Då ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag, övernattning och frukost. Är ni fler som behöver boende hjälper vi gärna till att boka och ordna transport till Ulricehamn eller Borås, båda orterna ligger cirka 40 minuter bort. Skicka en förfrågan till oss, så hittar vi en lösning som passar er.

I vår vackra Villa finns bastu, relax, uppvärmd pool om sommarhalvåret, croquetteplan, boulebana och promenadstråk. Allt detta ingår när ni hyr Villan. Vill ni göra något extra med ert företag vill vi gärna erbjuda följande:

  • Träningspass med vår pt - 2000:- för 1 h
  • Matlagningskurser - från 1500:- per person
  • Vinprovning med vår sommelier - 4000:- ex vin
  • Kräftfiske - 3000:-
  • Kanotpaddling med picknick 500:- per kanot och picknick korg under 4 h

 Vi ser fram emot att få välkomna er bort till vår dröm!