Alexander Nilsson

Event

Alexander Nilsson
Event

I Villa Strömsfors kan vi arrangera fester, bröllop och middagar och vi vill gärna få förtroendet att skräddarsy ert event. Vår vackra Villa bjuder in till alla möjligheter och vi lyssnar på era önskemål så att er vistelse blir precis så som ni drömmer om.

HOTELLKVÄLL

Vissa utvalda kvällar öppnar vi Villan som ett hotell så att du som gäst kan få njuta av våra vackra sovrum, matsalar och salonger. För 2500:- per person ingår tantfika, en visning och berättelsen om Villan, 3-rätters middag, en natt i ett av våra sovrum samt vår lyxiga frukost som vi vanligtvis serverar i köket. Mellan maj-september finns vår uppvärmda pool tillgänglig och naturligtvis får du ta del av alla faciliteter i Villan så som boulebana, croquetteplan, bastu, relax, promenadstråk och vackra salonger.

Då går även bra att sluta upp till middagen för 690:- per person.

Våra bokningsbara hotellkvällar är 16 februari samt den 13 mars 2018. 

Skicka din förfrågan till oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig bort till vår dröm.

KALENDARIUM

4 november - ledig helg för bokning av hela Villan
10 november - hotellkväll i Villan - 2500:- per person, endast middag 690:- per person
11 november - ölprovning och middag - 750:- per person
23 november till 21 december - julbord i Villan
6 januari - trettondagsbal med Gatsby-tema
16 februari - hotellkväll i Villan - 2500:- per person, endast middag 690:- per person
13 mars - hotellkväll i Villan - 2500:- per person, endast middag 690:- per person
4-6 maj - Lofsan hälsar på i Villa Strömsfors. Fredag-söndag med helpension 5000:- per person endast lördagsträning med mat och föreläsning för 1500:- per person

HYR HELA VILLAN MED NÄRA OCH KÄRA

I vår Villa njuter man som allra bäst när man har Villan för sig själv. Vi erbjuder övernattningsmöjligheter för upp till 19 personer och från 2550:- per person kan ni hyra hela Villan under ett dygn med helpension.

Önskar ni istället hyra Villan utan mat och personal är priset 25 000:- per dygn.

Skicka din förfrågan så återkommer vi gärna med upplägg. 

MIDDAGSBJUDNINGAR

Middagsbjudningar och kvällsevent i Sveriges vackraste Villa är något utöver det vanliga. Med priser från 890:- per person har ni hela Villan för er själva och vi rår bara om just ert sällskap. Skicka er förfrågan för vi längtar efter att få skräddarsy ert event. 

BRÖLLOP OCH TILLSTÄLLNINGAR

Villan är som klippt och skuren för att fira stora viktiga händelser i livet, som ett bröllop. Vi erbjuder ett personligt upplägg som ni själva är med och detaljstyr, om ni vill.

I Villan har vi 19 bäddar och det finns möjlighet att sitta upp till 66 personer i våra matsalar. Önskar ni ett större bröllop hyr vi gärna Bruket nedanför Villan där sittningar med 150 personer går utmärkt. Alla våra bröllop arrangeras tillsammans vår bröllopskoordinator som skräddarsyr så att ert bröllop blir precis så magiskt som ni önskar. Välkommen med din förfrågan.