Alexander Nilsson

Event

Alexander Nilsson
Event

Villan bjuder in till festliga möjligheter och vi lyssnar gärna på era drömmar. Vi vill att de som gästar oss ska få en varm upplevelse och kunna njuta av lugnet hos oss i Villan. 

HOTELLKVÄLL

Vi har nästan alltid slutna sällskap i Villan men många förfrågningar har gjort att vi, några utvalda kvällar varje år, öppnar upp som ett hotell. Kom och njut med oss då! 
Tantfika, visning och rundtur i hela Villan, 3-rätters middag, en natt i ett av våra sovrum samt vår frukost som vi vanligtvis serverar i köket. Mellan maj-september finns vår uppvärmda pool tillgänglig och naturligtvis får du ta del av allt i Villan så som boulebana, croquetteplan, bastu, relax, promenadstråk och vackra salonger.

Hotellpaket 2500:- per person
Endast middag 690:- per person

Se våra bokningsbara event under "KALENDARIUM". 

HYR HELA VILLAN MED NÄRA OCH KÄRA

I vår Villa njuter man som allra bäst när man har Villan för sig själv. Vi erbjuder övernattningsmöjligheter för upp till 19 personer och från 2550:- per person kan ni hyra hela Villan under ett dygn med helpension.

Önskar ni istället ombesörja mat och servering på egen hand hyr ni Villan från 1315:- per person. Stanna hos oss en hel vecka från 564:- per person och natt. 

Skicka din förfrågan så återkommer vi gärna med upplägg. 

MIDDAGSBJUDNINGAR

Middagsbjudningar och kvällsevent i Sveriges vackraste Villa är något utöver det vanliga. Med priser från 880:- per person har ni hela Villan för er själva med middag och personal. Skicka er förfrågan för vi längtar efter att få skräddarsy ert event. 

BRÖLLOP OCH TILLSTÄLLNINGAR

Villan är som klippt och skuren för att fira stora viktiga händelser i livet, så som bröllop.

I Villan har vi 19 bäddar och en befintlig sittning om 46 gäster. Villan med boende och frukost har ett pris på 35 000:-. Därefter tillkommer ett kuvertpris baserat på era önskemål, från 1500:- per kuvert. Önskar ni ett större bröllop finns Bruket nedanför Villan att hyra. Där ryms sittningar med 150 gäster och den vildaste fantasin får sitt utrymme när helt råa brukslokalen ska inredas. Alla våra bröllop arrangeras tillsammans vår bröllopskoordinator. Välkommen med din förfrågan.