Känslan av att Villan från början var ett hem har vi bevarat. Vi tror på genuina och personliga relationer, och vill gärna lära känna våra gäster från första början. På så vis kan vi skapa rätt förutsättningar för att våra gäster skall känna sig välkomna bort till oss. 
Vid arrangemang hyr man hela villan. Vi öppnar upp salar och salonger för härliga middagsbjudningar med en miljö där tapeter och inredning får oss att drömma tillbaka till sekelskiftet. I vårt gammaldags, moderna konferensrum tar vi emot sällskap på upp till 12 personer. Vi vill gärna få förtroendet att skräddarsy bröllop, jubileum eller andra fantastiska fester åt er. Vackra Villa Strömsfors bjuder in till alla möjligheter och vi anpassar hela din vistelse så den blir precis så fantastisk som du önskar. 

Vissa helger öppnar vi upp Villa Strömsfors exklusivt för privata gäster som vill komma och njuta av god mat och avkoppling i fantastisk miljö. Då ingår övernattning i våra härliga rum, vi går en personlig villavisning, avnjuter tantfika och middagar i salongerna, och underbara frukostar i vårt kök. Paketpriset för detta paket är 2800:- per person och natt i del av dubbelrum. 
Kommande öppna hotelldatum är den 7-8 oktober och den 8-9 oktober samt den 11-12 november och den 12-13 november. 

Vid en konferensbokning betalar ni ett grundpris per dygn för hyra av Villan. Sedan syr vi ihop ett personligt paket som passar just er. Det kan vara allt mellan två och 40 personer på en konferens och vi kan ta emot 19 övernattande gäster. (Är ni fler som behöver boende hjälper vi gärna till att boka och ordna transport till Ulricehamn eller Borås, båda orterna ligger cirka 40 minuter bort.)